Verjaardag

Wij sluiten om 17:00 uur Dan gaan we opruimen en voorbereiden we ons voor op de volgende dag. Ook moeten alle dieren op de boerderij dan nog verzorgt worden. De Theetuin ligt in een stiltegebied .

Iets te vieren...... Houd u er rekening meer dat de binnenlocatie verwarmd word door heathers en gas is op het moment erg duur ik zal dit extra in rekening moeten brengen. Per heather 4 uur branden € 12.50

Hier in de theetuin wordt er regelmatig een verjaardag gevierd. Lekker geen troep thuis, u kunt genieten van uw gasten terwijl de drankjes en hapjes geserveerd worden. Onze prachtige tuin leent zich er graag voor om een verjaardag te vieren en dan het liefst met mooi weer in de tuin. Mocht het nou toch niet zo lekker weer zijn dan hebben wij een nostalgisch overdekte hooiberg, die we ook lekker warm kunnen stoken. Uw feestje kan dus altijd doorgaan. Wilt u dat alle gasten kunnen zitten dan kunnen er max 35 personen in de hooiberg, met statafels tot 65 personen. BBQ, High-tea, borrelhapjes er zijn vele mogelijkheden vraag er gerust naar.

Voor ieder feest en budget maken we iets speciaals. Mooi gedekte tafels, Engels servies en verse bloemen maken het gezellig.

Wij verzorgen de catering zelf. U kunt dus niet uw eigen cateraar inhuren of alleen de locatie afhuren.

Vraag naar de lijst met mogelijkheden en prijzen.

Een feest geven is heel persoonlijk. Iedereen stelt hier andere verwachtingen aan. Ik ga graag met u zitten zodat we een feest kunnen organiseren naar uw wensen.

Harde muziek is helaas niet toegestaan en kinderfeestjes verzorgen wij niet.