Activiteiten

Huifkartocht 

Wij bieden u de mogelijkheid voor een nostalgische rit langs het schilderachtige riviertje De Lange Linschoten. Plaatsgenoot Roel Ansink stelt hiervoor zijn antieke tractor, een Hanomag uit 1960, en huifkar ter beschikking.

De tocht voert u via “de Zuidkant” rondom het prachtige landgoed Linschoten naar het schilderachtige dorp Linschoten. U zult langs de kronkelige weg, omzoomd door knotwilgen, kunnen genieten van een prachtig landschap met veel en soms eeuwenoude boerderijen.
Via “de Noordzijde” gaat de rit weer terug naar de theetuin.

De rit organiseren wij op afspraak en duurt ongeveer 1 uur.
(minimaal 8 en maximaal 16 personen).
Ook bij minder weer kan de rit doorgang vinden.

Fietsroutes

Wilt u vanuit onze theetuin een gezellige fietsroute rijden dan kunt u kiezen uit verschillende routes die Oudewater als knooppunt hebben.

Klik hier  http://www.groenehart.nl/fietsen voor mooie fietsroutes in de omgeving.

Nieuw

Voor onze regio is een wel zeer speciale route ontworpen, de “Gouden Eeuw Driehoek”.
De route is geïnspireerd op het feit dat alle drie steden hun grootste bloeitijd hadden in de 17e eeuw en heet daarom “Gouden Eeuw Driehoek”. en loopt in het schitterende Groenehart gebied tussen de drie steden Oudewater – Gouda – Schoonhoven.

klik hier  http://www.route.nl/fietsroutes/140608/Gouden-Eeuw-Driehoek-route/

 

12 gloednieuwe GPS fietsroutes  uitgebracht   

pak je fiets en trek erop uit. Struinen en Vorsen heeft maar liefst 12 thematische fietsroutes met meer dan 100 Struin– en Vorspunten uitgezet. Struinpunten zijn locaties waar voor jong en oud iets te beleven is; kaasboerderijbezoek, leuke workshops, terrasjes, vaartochten, je eigen ijsje maken, musea, stadswandelingen, landelijk overnachten en dergelijke. Vorspunten zijn punten op de route met een streekverhaal over natuur, landschap of erfgoed. De routes zijn smartphoneproof, voorzien van GPS, QR-codes, fietsknooppunten en uitprintbare routebeschrijving.

Raadpleeg de site van Struinen en Vorsen hier: 12 nieuwe fietsroutes

Met hartelijke groet,  Elske Blommers

 

Privacy Verklaring