Tuinwinkel

Tuinwinkel

Om uw tuin nét dat beetje extra’s te geven bieden wij u een verscheidenheid van decoratieve producten aan in onze tuinwinkel.
Decoraties van glas, ijzer of keramiek, glaswerkvogeltjes op standaard, diverse mobiles en beeldjes.
Maar ook geluksvogeltjes en -vlindertjes met een zelf uitgekozen geluksspreuk zijn in de tuinwinkel te koop.

 

rattenberg-kisslinger-kristall-glas-kisslinger-350-x-262Bij een bezoek aan een glasfabriek in Oostenrijk heb ik met medewerkers van de fabriek een eigen glaslijn ontworpen. Met de 4 Roemeense glasblazers op de foto hebben we een hele dag ontworpen en geblazen dat het een lieve lust was.

Zowel de producten als de kleurstelling zijn dus uniek.
Het glas is winterhard en kan dus zonder problemen zomer en winter buiten blijven. Houdt u er wel rekening mee dat de ijzeren stekers wel gaan roesten.blazers-ensamble
Natuurlijk kennen we de sfeer in uw tuin niet. Daarom zijn van de producten exemplaren uitgestald in de boomgaard.
Niet alles heb ik uitgestald en omdat ook het assortiment regelmatig wordt uitgebreid en vernieuwd nodigen wij u dan ook graag uit om tijdens de openingstijden een bezoek te brengen aan onze theetuin.
Buiten de openingstijden om kunt u telefonisch (06-24924304) contact met mij opnemen over de producten en eventueel een bestelling plaatsen via ons e-mailadres; theetuindekwakel@gmail.com
Wilt u de door u gekozen decoratie cadeau geven dan pakken we deze graag voor u in.

Mocht u speciale wensen hebben of naar iets op zoek zijn ? Vraag het gerust.
Kijkt u bij uw bezoek aan onze theetuin rustig rond. Hiernaast ziet u van enkele artikelen een foto en kunt u voor meer informatie doorlinken naar het bijbehorende assortiment.

Voor meer informatie over en afbeeldingen van de verschillende decoraties klikt u op de tekstitems in de linker kolom.